11st-oprema-logo
Search
Close this search box.

Kovinski mrežasti koš – volumen 18 l

Kovinski mrežasti koš za smeti modernim izgledom, primeren za pisarne ali šole. Dimenzija: višina 35,5 cm, premer 29,5 cm. Črne barve.

Preberi več
ŠIFRA:9751
DOSTAVA PO POVPRAŠEVANJU
Počisti
-
+
Dodaj v povpraševanje

Opis

Posebnosti, ki jih ima KOVINSKI MREŽASTI KOŠ ZA SMETI:

  • Enostaven za vzdrževanje in čiščenje
  • Stabilen in modernega videza
  • Bruto teža 8,20 kg
  • Primeren za pisarne, šole in druge javne ustanove

Kovinski mrežasti koši so praktična in estetska rešitev za ločevanje in shranjevanje odpadkov v različnih prostorih, kot so pisarne, šole, javni parki, nakupovalna središča in še več.

Izdelani so iz kakovostnih kovinskih materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in odpornost na obrabo ter omogočajo dolgotrajno uporabo tudi v zahtevnih okoljih.

Ena od ključnih prednosti kovinskih mrežastih košev je njihova zračnost in transparentnost. Zaradi mrežaste zasnove je vsebina koša vidna, kar olajša ločevanje odpadkov in preprečuje neprijetne vonjave.

Kovinski mrežasti koš je vsestranski in koristen, ki se uporablja v različnih okoljih in za različne namene. Njegova uporabnost izhaja iz kombinacije robustnosti, zračnosti in estetskega videza, zaradi česar je priljubljen tako v domačem okolju kot tudi v poslovnih prostorih.

### Uporabnost v pisarnah

V pisarnah je kovinski mrežasti koš nepogrešljiv za odlaganje papirnatih odpadkov. Njegova mrežasta struktura omogoča dobro zračenje, kar preprečuje zadrževanje neprijetnih vonjav, ki se lahko pojavijo pri zaprtih koših za smeti. Poleg tega je takšen koš lahek in enostaven za premikanje, kar je priročno pri rednem čiščenju prostorov.

### Uporabnost v gospodinjstvu

V gospodinjstvu kovinski mrežasti koš najde svoje mesto v različnih prostorih. V kuhinji ga lahko uporabljamo za ločevanje odpadkov, zlasti reciklirnih materialov, kot so plastične steklenice in pločevinke. V pralnici lahko služi kot koš za perilo, saj mrežasta zasnova omogoča zračenje perila, kar zmanjšuje možnost razvoja plesni in neprijetnih vonjav. V otroških sobah se lahko uporablja za shranjevanje igrač, kjer pomaga ohranjati red in preglednost.

### Estetska vrednost

Poleg funkcionalnosti ima kovinski mrežasti koš tudi estetsko vrednost. Sodobne oblike omogočajo, da se kovinski koši lepo vključijo v različne notranje in zunanje oblikovalske koncepte. Lahko postanejo celo dekorativni element, ki dopolnjuje celoten videz prostora.

### Ekološki vidik

Uporaba kovinskih mrežastih košev spodbuja recikliranje in ločevanje odpadkov. Zaradi njihove preglednosti so uporabniki bolj motivirani, da pravilno ločujejo odpadke, kar prispeva k zmanjševanju količine mešanih odpadkov in povečevanju količine recikliranih materialov. Poleg tega so kovinski koši sami po sebi reciklirni, kar pomeni, da po koncu svoje življenjske dobe ne predstavljajo dodatnega bremena za okolje.

### Varnostni vidik

V nekaterih okoljih je pomembna tudi varnostna funkcija kovinskih mrežastih košev. Na primer, v proizvodnih obratih ali skladiščih, kjer se lahko kopičijo vnetljivi materiali, kovinski koši zmanjšujejo tveganje požara, saj so odporni proti plamenom in ne gorijo, kot bi lahko plastični koši. Mrežasta struktura tudi omogoča hitro vizualno pregledovanje vsebine, kar je pomembno za varnostne inšpekcije.

 

Kovinski mrežasti koš je izjemno praktičen in funkcionalen predmet, ki najde svojo uporabnost v različnih kontekstih. Njegova trpežnost, estetski videz, enostavno vzdrževanje in ekološka vrednost ga postavljajo med priljubljene izbire za odlaganje in shranjevanje različnih vrst odpadkov in predmetov.

Zaradi vseh teh lastnosti je kovinski mrežasti koš vsestranski pripomoček, ki ga lahko učinkovito uporabljamo v številnih situacijah in okoljih.

 

Zakaj izbrati nas pri nakupu KOVINSKEGA KOŠA ZA SMETI?

Podjteje 11ST oprema vam v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo, s 40 – letno nemško tradicijo. Naše omare so opremile že mnogo garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve.

Pri večjih projektih  je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

 

KONTAKTIRAJTE NAS IN SKUPAJ BOMO POISKALI PRIMEREN KOŠ ZA SMETI ZA VAS!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si, še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje (s klikom na željeni artikel se vaši izdelki dodajajo v seznam za povpraševanje).

11 razlogov za KOVINSKO POHIŠTVO?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si,
še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje

11st-oprema priporoča

Koš za smeti iz umetne mase, z matirano površino in privlačnim izgledom, primeren za pisarne ali šole. Dimenzija: višina 30 cm, premer 27 cm. Črne barve.

Preberi več
novo

Kovinska nadstropna postelja enostavnih oblik, iz okroglih jekelnih cevi, z možnostjo delitve v 2 enojni postelji. Dimenzija: 90x200cm.

Preberi več

Kovinski koš za smeti s pedalom je primeren za pisarne, sanitarije ali mini kuhinje. Dimenzija: višina 39,5 cm / premer 25,5 cm. Srebrne barve.

Preberi več

Kovinski koš za smeti s pepelnikom modernega dizajna in iz nerjavečega jekla je primeren za notranje ali zunanje površine. Dimenzija: višina 60 cm, premer 25 cm.

Preberi več
OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: