KOVINSKO POHIŠTVO ZA PISARNE – kovinska izbira

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost. Pohištvo odlikujejo preproste in hkrati sodobne oblike, ki so zaradi možnosti dolgotrajne uporabe kovinskega pohištva vedno v trendu. Pisarniško kovinsko pohištvo se odlično ujema tudi z lesenimi pohištvenimi elementi, tako lahko dobite optimalne rešitve za opremo pisarne.

 

Kovinsko pohištvo je precej enostavno za vzdrževanje in čiščenje in je ob primerni namestitvi in uporabi lahko resnično dolgotrajno za uporabo.

 

Tovrstno pohištvo je v glavnem izdelano s tehniko točkovnega varjenja, zato so vsi deli tesno povezani med seboj, zaradi česar je jekleno pohištvo bolj stabilno in trpežno ter ga je težko deformirati.

 

KOVINSKO POHIŠTVO ZA PISARNE – kovinska izbira

 

Kovinsko pohištvo je veliko bolj odporno na vsakodnevno obrabo, kar je eden glavnih razlogov, da je izbira številka ena za številne stranke. Kovina je veliko trša, močnejša in težja od drugih vrst pohištva, kot sta les in plastika, kar pomeni, da ta vrsta pohištva preživi več let.

 

Morda niste pomislili, a če bi ga primerjali z pohištvom iz lesa, umetn mase, tkanin in usnja, je kovina dejansko varnejša, saj je odpornejša proti ognju. Zato je pametno imeti kovinsko pohištvo v šolah, vrtcih, zavodih, kuhinjah ipd. V primeru ujme se pohištvo samo obriše, medtem ko je npr. leseno pohištvo lahko neuporabno.

 

Oglejte si celotno ponudbo kovinskega pohištva!

Kovinsko pohištvo

 

Omare za oblačila

Pisarniški regali

Garderobne omare z drsnimi vrati

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: