PISARNIŠKO POHIŠTVO
KREATIVNOST VAŠEGA PROSTORA
Previous slide
Next slide

Pisarniško pohištvo

Pisarniški prostor mora predstavljati podobo zaupanja, strokovnosti in prijetnega delovnega okolja.
Pomembno je, da imajo zaposleni ugodne pogoje za delo. Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku
pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

 

Vzemite si trenutek, da razmislite, kako lahko izbira kakovostnega pohištva prispeva k doseganju vaših poslovnih ciljev.
Poglejte pester izbor kovinskega in lesenega pisarniškega pohištva, katerega lahko zaradi različnih dimenzij
in izvedb popolnoma prilagodite vašim potrebam.

Certifikat GS
certifikat TUVRheinland
Certifikat CATAS
Certifikat Made in Germany

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost.

Pohištvo odlikujejo preproste in hkrati sodobne oblike, ki so zaradi možnosti dolgotrajne uporabe kovinskega pohištva vedno v trendu. Pisarniško kovinsko pohištvo se odlično ujema tudi z lesenimi pohištvenimi elementi, tako lahko dobite optimalne rešitve za opremo pisarne.

PISALNE IN RAČUNALNIŠKE MIZE
Mize se odlično dopolnjuje s kovinskimi ali lesenimi omarami, regalom in predalnikom iz našega asortimana. Z veseljem vam svetujemo kateri artikli se lahko povežejo v med seboj in tako dobite predlog , ki bo zadovoljiv vaše potrebe.

 

Mize odlikuje odlična funkcionalnost in dolgoročna uporaba!

kupcem želimo ponuditi prijazno nakupovalno izkušnjo in zadovoljstvo z našimi izdelki.

11ST oprema priporoča

TOP CENE IZBRANIH PRODUKTOV

novo

Kovinska garderobna zloženka je prostorna in priročna za hrambo osebnih stvari. Na voljo z 5 ali 10 vrtljivimi zapahi – za 5 ali 10 oseb / višina 180 cm

Preberi več

Ergonomičen pisarniški vrtljivi stol je moderen in vsebuje vse parametre za nastavitev udobnega in višinsko primernega sedenja.

Preberi več
top cena

Oblazinjen konferenčni stol klasičnega in preprostega dizajna je vsestransko uporaben. Možnost skladanja omogoča olajšan transport in prihranek prostora.

Preberi več

Univerzalni kovinski regal s križno vezavo na zadnji strani, primeren za pisarno ali arhiv. 4 police / 5 višin za registratorje. Dimenzije: 96,2x42x200 cm

Preberi več

Pisalna miza je preprosta in moderna z možnostjo razširitve delovnega prostora glede na potrebe. Na voljo različne dimenzije.

Preberi več

Kovinski shranjevalni regal z zadnjo steno, primeren za arhiv ali pisarno. 1, 2 ali 4 police. Dimenzije: 80x38x180 cm ali 80x38x120 cm ali 80x38x75 cm

Preberi več

Kovinska garderobna kocka omogoča varno hrambo predmetov. Poljubna razširitev glede na potrebe. Na voljo v treh različnih dimenzijah, sive barve.

Preberi več

Pisalna miza z možnostjo nastavitve višine od 61 do 125 cm je prilagodljiva vsakemu posamezniku. Dimenzije: 120x80cm / 160x80cm / 180x80cm

Preberi več
OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: