Mize nastavljive po višini

Pisarniške mize nastavljive po višini postajajo vse bolj priljubljene v pisarni – PRAV JE TAKO!

 

Mize nastavljive po višini omogočajo hitro spremembo delovne drže, od sedenja do stanja in spet nazaj. Naložba v mize, ki so nastavljivi po višini, se izplača, saj se s tem lahko izognete pritožbam zaposlenih zaradi bolečin, ki jih povzroča večurno sedeče delo, poveča se koncentracija in motiviranost zaposlenih.

 

Po naravi človeško telo najbolje deluje, ko se giblje. Žal zlasti v vsakodnevnem pisarniškem življenju prevladuje sedeči položaj, kar prepogosto vodi v okorelost ali obrabo sklepov. Rešitev tudi ni samo stoječe delo. Priporočajo se vsaj občasne spremembe položaja in drže, ki hkrati močno vplivajo na bister um. Nekateri strokovnjaki priporočajo sedenje 60% delovnega časa, 30% stoje in se aktivno giblje v preostalih 10% delovnega dne; drugi predlagajo 50:25:25. Ne glede na izbrano možnost, je jasno, da je treba spodbujati zdravo kombinacijo sedečega, stoječega in aktivnega gibanja.

 

Pisalno mizo nastavljivo po višini odlikuje njena fleksibilnost prilagajanja višine glede na velikost osebe ali glede na naravo dela, ki omogoča da se delo opravlja v sedečem ali stoječem položaju.

 

Na voljo so različne višinsko nastavljive pisalne mize, in sicer z ročno regulacijo višine nog ali električna nastavitev, kjer z dotikom na nadzorni plošči regluliramo razpon višine. Z velikim razponom nastavitve višine, se zadovolji niz različnih ergonomskih potreb ljudi različnih višin, vključno s tistimi, ki so bistveno manjši ali višji od povprečnih, ali tisti, ki uporabljajo invalidske vozičke.

 

Prilagoditev je zelo enostavna in hkrati priporočljiva za vsako sodobno pisarno, ki daje poudarek ergonomsko oblikovanem delovnem mestu. Tovrstna pisalna miza vsekakor nudi manj deformacij hrbtenice, vratu in ramen zaradi dolgotrajnega sedenja v nepravilnem položaju.

 

Ergonomsko višinsko nastavljiva pisalna miza se priporoča v kombinaciji z ostalimi ergonomskimi izdelki iz našega asortimana, kot so ergonomsko pisarniško koloergonomska podloga za stoječe delo ali ergonomski nosilec monitorja.

 

Preproste oblike pisalnih miz so primerne za vsako pisarno in nudijo dovolj prostora za dobro organizacijo dokumentov in prijetno delovno okolje.

 

Na višinsko nastavljivi mizi lahko opravite več nalog, kot bi morda lahko pričakovali. Vsekakor se je potrebno od začetka privaditi na spremembo med sedenjem in stanjem med delom, a kaj kmalu boste ugotovili DOBRO POČUTJE in POZITIVNE UČINKE!

 

Mize nastavljive po višiniMize nastavljive po višini

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: