11st-oprema-logo
Search
Close this search box.

Kovinska omara z drsnimi vrati

Kovinska omara z drsnimi uporabna tako v pisarni, skladišču kot garderobi. 1-2 polici / 2-3 višine za registratorje. Dimenzije: 120x42x75 cm ali 120x42x108 cm

Preberi več
ŠIFRA:ST2D01
DOSTAVA PO POVPRAŠEVANJU
Počisti
-
+
Dodaj v povpraševanje

Opis

Posebnosti, ki jih ima KOVINSKA OMARA z drsnimi vrati:

 • V celoti varjena , prašno lakirana s strukturirano površino
 • Potisna cilindrična ključavnica z 2 zložljivima ključema
 • Drsna vrata z vgrajenim ugreznjenim ročajem

Kovinsko omaro z drsnimi vrati odlikuje robustna konstrukcija, saj je v celoti varjena, kar ji daje dobro stabilnost. Omara je kakovostno prašno lakirana s strukturirano površino, kar omogoča lahko vzdrževanje in čiščenje.

Standardna barva ohišja in vrat je RAL 7035 siva. Možno naročilo tudi drugih barvnih različic vrat kovinskih univerzalnih omar za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

KOVINSKA OMARA Z DRSNIMI VRATI je na voljo v dveh dimenzijah:

 • š120 x g42 x v75 cm / 1 polica / 2 višini za registratorje
 • š120 x g42 x v108 cm / 2 polici / 3 višine za registratorje
V kovinski omari z drsnimi vrati so nameščene police, katere se lahko nastavljajo po višini v razmaku 3,5 cm. Možnost donaročila polic .

Kovinsko omaro  drsnimi vrati odlikuje široka uporabnost, saj je primerna tako za pisarne, kot tudi skladišča, garderobe, skupne prostore, ipd.

Kovinska omara z drsnimi vrati je v mnogih primerih izjemno uporabna in praktična izbira za shranjevanje. Tu je nekaj razlogov, zakaj:

 1. Prihranek prostora: Drsna vrata omogočajo lažji dostop do omare, saj se ne odpirajo navzven in ne zahtevajo dodatnega prostora za odpiranje. To je zlasti koristno v manjših prostorih, kot so pisarne, spalnice ali hodniki, kjer je vsak centimeter dragocen.
 2. Estetika: Kovinske omare z drsnimi vrati ponujajo sodoben in čist videz. Njihova gladka, ravna površina lahko dopolnjuje sodobno opremo ali pa se zlije z različnimi slogi notranje opreme.
 3. Vzdržljivost: Kovinske omare so običajno zelo trpežne in odporne na obrabo. To je še posebej koristno v delovnih okoljih ali drugih prostorih, kjer je potrebno shranjevanje težkih predmetov ali intenzivna uporaba.
 4. Varnost: Zaradi trdnosti materiala in drsnih vrat je kovinska omara pogosto bolj varna izbira za shranjevanje dragocenih ali občutljivih predmetov. Dodatne ključavnice ali možnosti zaklepanja lahko še dodatno povečajo stopnjo varnosti.
 5. Enostavno čiščenje: Kovinske omare so običajno preproste za čiščenje in vzdrževanje. Površina je gladka in enostavna za brisanje, kar olajša čiščenje in ohranjanje higiene.
 6. Odpornost na vremenske vplive: Za razliko od lesa so kovinske omare manj občutljive na vlažnost ali temperaturne spremembe, kar jih naredi primerno izbiro za shranjevanje predmetov tudi v bolj zahtevnih okoljih, kot so garaže ali skladišča.
 7. Trajnost: Kovinske omare so pogosto narejene iz recikliranih materialov in so lahko reciklabilne same po sebi, kar prispeva k bolj trajnostnemu načinu življenja.

V skladu s temi prednostmi je kovinska omara z drsnimi vrati odlična izbira za različne prostore in potrebe po shranjevanju, ki zahtevajo praktično in vzdržljivo rešitev.

Preverite ponudbo tudi lesenih omar z drsnimi vrati.

Kovinska omara je dobavljena popolnoma sestavljena.

Zakaj izbrati nas pri nakupu KOVINSKE OMARE?

Podjetje 11ST oprema vam v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo, s 40 – letno nemško tradicijo. Naše omare so opremile že mnogo garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve.

Pri večjih projektih  je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali primerno KOVINSKO OMARO Z DRSNIMI VRATI!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si, še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje (s klikom na željeni artikel se vaši izdelki dodajajo v seznam za povpraševanje).

11 razlogov za KOVINSKO OMARO?

Možno naročilo tudi drugih barvnih različic za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

RAL 1018
RAL 2004
RAL 3000
RAL 5010
RAL 5112
RAL 5015
RAL 5015
RAL 6011
RAL 6018
RAL 7021
RAL 7035
RAL 9003
RAL 9005
RAL 9006

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si,
še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje

11st-oprema priporoča

Kovinska garderobna omara s prekatom na sredini omogoča ločevanje umazanega in čistega perila. Možnost koriščenja omare za eno ali dve osebi.

Preberi več

Kovinska garderobna omara s prekatom na sredini omogoča ločevanje umazanega in čistega perila. Možnost koriščenja omare za eno ali dve osebi.

Preberi več

Kovinska garderobna omara s prekatom na sredini omogoča ločevanje umazanega in čistega perila. Možnost koriščenja omare za eno ali dve osebi.

Preberi več
OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: