11st-oprema-logo
Search
Close this search box.

Kovinski predalnik z lesenim vrhnjim delom

-10%

Kovinski predalnik z lesenim vrhnjim delom omogoča, da so pisarniški pripomočki vedno pri roki. Na voljo z dvema ali tremi predali. AKCIJA PREDALNIKOV NA ZALOGI – model RC13G-7035

Preberi več
ŠIFRA:() () (RC13) () () ()
ŠIFRA: () () (RC13) () () () Categories , , Tags , ,
DOSTAVA PO POVPRAŠEVANJU
Počisti
-
+
Dodaj v povpraševanje

Opis

Posebnosti, ki jih ima KOVINSKI PREDALNIK z lesenim vrhnjim delom:

  • Glavni del iz jeklene pločevine s strukturirano površino
  • Teleskopsko vodilo
  • Centralni zaklep na cilindrično ključavnico z 2 ključema
  • Vložek za pribor
  • 4 dvojna kolesa, od tega 2 z zavorami

Kovinski predalnik odlikuje robustna konstrukcija, saj je v celoti varjen. Predalnik je kakovostno prašno lakiran s strukturirano površino, kar omogoča lahko vzdrževanje in čiščenje.

Standardna barva ohišja je RAL 7035 siva, RAL9005 črna ali RAL9003 bela.

Možno naročilo tudi drugih barvnih različic kovinskih predalnikov za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

KOVINSKI PREDALNIK je na voljo:

  • 2 predala / 1 navadni predal + 1 predal za obešalne mape
  • 3 predali / 3 dimenzijsko enaki navadni predali

Predalnik odlikujejo preproste linije in je tako primeren za vsako pisarno. Njegova priročna kolesa omogočajo lažje premikanje, tako bodo vaši pisarniški ali delovni pripomočki vedno pri roki. Vsak predalnik ima tudi možnost zaklepanja s cilindrično ključavnico, da bodo dokumenti lahko varno shranjeni.

Za optimalno urejenost pisarniškega pribora je v predalnik dodan vložek za pisarniški pribor, ki se namesti v predal.

Kovinski predalnik na kolesih se odlično dopolnjuje z mizo, kovinsko omaro s krilnimi vrati ali kovinsko omaro z drsnimi vrati.

 

**Vzdržljivost in stabilnost**

Osnova predalnika je izdelana iz visokokakovostnega kovinskega materiala, ki zagotavlja izjemno trdnost in vzdržljivost. Kovinska konstrukcija je zasnovana tako, da prenese vsakodnevno uporabo in obremenitve, hkrati pa ohranja svojo estetsko vrednost skozi leta. Površina kovine je prašno barvana, ki preprečuje rjavenje in druge oblike obrabe, kar dodatno podaljšuje življenjsko dobo predalnika.

**Praktičnost in funkcionalnost**

Kovinski predalnik ni le vizualno privlačen, ampak tudi izjemno funkcionalen. Na voljo je v različnih izvedabah predalov. Predali so opremljeni z kvalitetnimi drsnimi mehanizmi, ki omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje, tudi pri polni obremenitvi. Vsi modeli imajo tudi zaklepne mehanizme, kar zagotavlja varnost shranjenih predmetov.

**Estetska vsestranskost**

Kombinacija kovine in lesa omogoča kovinskemu predalniku z lesenim vrhnjim delom, da se brez težav vključi v različne oblikovne stile. V industrijsko opremljenem prostoru bo predalnik dodal surov in robusten pridih, medtem ko bo v sodobnem ali minimalističnem okolju izstopal kot eleganten in prefinjen kos. Prav tako je idealen za pisarne, kjer združuje profesionalen videz z domačim občutkom, kar pripomore k ustvarjanju prijetnega delovnega okolja.

**Enostavno vzdrževanje**

Vzdrževanje kovinskega predalnika je enostavno in nezahtevno. Kovinske dele lahko enostavno očistite z vlažno krpo in blagim čistilom, medtem ko leseno površino priporočamo redno negovati z ustreznimi izdelki za nego lesa, da ohranite njen sijaj in zaščito. S pravilno nego in rednim čiščenjem bo predalnik ohranil svojo funkcionalnost in lepoto še vrsto let.

Kovinski predalnik  je investicija v kakovost, stil in praktičnost.  Ne glede na to, ali ga uporabljate v domači pisarni, dnevni sobi ali delovnem prostoru, ta predalnik prinaša organiziranost, eleganco in toplino v vsak kotiček vašega doma ali pisarne.

Kovinski predalnik je dobavljen popolnoma sestavljen.

 

Zakaj izbrati nas pri nakupu KOVINSKEGA PREDALNIKA?

Podjteje 11ST oprema vam v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo, s 40 – letno nemško tradicijo. Naše omare so opremile že mnogo garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve.

Pri večjih projektih  je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

 

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali primeren KOVINSKI PREDALNIK za vas!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si, še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje (s klikom na željeni artikel se vaši izdelki dodajajo v seznam za povpraševanje).

11 razlogov za KOVINSKI PREDALNIK?

Možno naročilo tudi drugih barvnih različic za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

RAL 1018
RAL 2004
RAL 3000
RAL 5010
RAL 5112
RAL 5015
RAL 5015
RAL 6011
RAL 6018
RAL 7021
RAL 7035
RAL 9003
RAL 9005
RAL 9006

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si,
še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje

11st-oprema priporoča

-20%

Kotna pisalna miza s poličnikom in preprosto oblikovanim, stabilnim podnožjem. Na voljo več barv okovja in dekorja, dimenzija: 140x120x75 + poličnik V150cm

Preberi več
-20%

Pisalna miza s polico in moderno oblikovanim in stabilnim K podnožjem. Na voljo več barv okovja in miznega dekorja. Dimenzija: 120x60x75cm

Preberi več
-20%

Pisalna miza s policama pod mizo in klasičnim, stabilnim podnožjem. Polici sta lahko na levi ali desni strani pisalne mize. Na voljo dimenzija: 125x65x75

Preberi več
-20%

Pisalna miza s poličnikom in stabilnim podnožjem je na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Dimenzija: 120x60x75 + poličnik V 136cm

Preberi več
OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: