11st-oprema-logo
Search
Close this search box.

Kovinski regal za registratorje

Kovinski regal za registratorje z zadnjo steno, primeren za arhiv ali pisarno. 4 police / 5 višin. Dimenzije: 92x42x195 cm

Preberi več
ŠIFRA:2297/0
ŠIFRA: 2297/0 Categories , , Tag
DOSTAVA PO POVPRAŠEVANJU
Počisti
-
+
Dodaj v povpraševanje

Opis

Posebnosti, ki jih ima KOVINSKI REGAL za registratorje:

 • Regal je primeren za arhiv in pisarno
 • Kombinirano odlagališče za registratorje in obešalne mape v enem regalu
 • 4 nastavljive police, 5 višin za registratorje
 • V celoti varjen, prašno lakiran s strukturirano površino
 • Z zadnjo steno

Regal odlikuje robustna konstrukcija, saj je v celoti varjen, kar mu daje dobro stabilnost. Regal je kakovostno prašno lakiran s strukturirano površino, kar omogoča lahko vzdrževanje in čiščenje.

Standardna barva ohišja je RAL 7035 siva.

Možno naročilo tudi drugih barvnih različic kovinskih regalov  za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

 

V kovinskem regalu so nameščene 4 police, katere se lahko nastavljajo po višini v razmaku 3,5 cm. Vsaka polica omogoča tudi shranjevanje obešalnih map. Velikost regala zadošča za 5 višin registratorjev.

Regali za registratorje predstavljajo idealno rešitev za urejeno, pregledno in funkcionalno shranjevanje pomembne dokumentacije v pisarniških in poslovnih prostorih. S svojo robustno konstrukcijo, vsestransko uporabnostjo in estetsko dovršenostjo, so ti regali nepogrešljiv del vsakega sodobnega delovnega okolja.

 

 •  Kakovostna Izdelava in Vzdržljivost

Regali so izdelani iz kakovostnega jekla, kar zagotavlja izjemno trdnost in dolgo življenjsko dobo. Površina je obdelana z antikorozijsko zaščito, ki preprečuje rjavenje in obrabo tudi v najbolj zahtevnih okoljih. Robustna konstrukcija omogoča shranjevanje težkih registratorjev in dokumentov, ne da bi se pri tem deformirala ali poškodovala.

 • Prilagodljivost in Modularnost

Ena od ključnih prednosti kovinskih regalov je njihova prilagodljivost. Na voljo so v različnih dimenzijah in konfiguracijah, kar omogoča enostavno prilagajanje specifičnim potrebam vsake pisarne. Police so nastavljive po višini, kar omogoča optimalno izrabo prostora in shranjevanje registratorjev različnih velikosti.

 • Estetska Dovršenost

Poleg funkcionalnosti kovinski regali za registratorje izstopajo tudi po svojem estetskem videzu. Na voljo so v različnih barvah in zaključkih, kar omogoča usklajevanje z obstoječim pohištvom in dekorjem. Njihova elegantna in moderna oblika prispeva k urejenemu in profesionalnemu videzu pisarniškega prostora.

 • Varnost in Organizacija

Regali omogočajo varno shranjevanje dokumentov, saj so zasnovani tako, da preprečujejo nenamerno premikanje ali padanje registratorjev. S pomočjo teh regalov je možno vzpostaviti sistematično organizacijo, ki omogoča hitro in enostavno iskanje ter dostop do potrebnih dokumentov.

 •  Enostavno Vzdrževanje

Kovinski regali so izjemno enostavni za vzdrževanje. Površine so gladke in odporne na umazanijo, kar omogoča enostavno čiščenje. V primeru poškodb ali obrabe so regali preprosti za popravilo ali zamenjavo posameznih komponent, kar zmanjšuje stroške dolgoročnega vzdrževanja.

 •  Ekološka Naravnanost

Izdelava kovinskih regalov je okolju prijazna, saj se za proizvodnjo uporablja reciklirano jeklo, ki je po koncu življenjske dobe regalov enostavno ponovno reciklirati. Tako prispevajo k zmanjšanju okoljskega odtisa in trajnostnemu ravnanju z viri.

 

Kovinski regali so prava izbira za vse, ki iščejo trpežno, prilagodljivo in estetsko dovršeno rešitev za shranjevanje dokumentacije. S svojo kakovostjo, vzdržljivostjo in funkcionalnostjo bodo prispevali k urejenemu, varnemu in učinkovitemu delovnemu okolju, hkrati pa poskrbeli za profesionalen videz vaše pisarne. Investicija v kovinske regale je investicija v dolgotrajno urejenost in organiziranost vašega delovnega prostora.

Regal odlikuje široka uporabnost, saj je primeren tako za pisarne, kot tudi skladišča, garderobe, skupne prostore, ipd.

Kovinski shranjevalni regal za registratorje se lahko kombinira s kovinskimi omarami s krilnimi vrati .

Regal je dobavljen popolnoma sestavljen.

 

Zakaj izbrati nas pri nakupu KOVINSKEGA REGALA?

Podjteje 11ST oprema vam v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo, s 40 – letno nemško tradicijo. Naše omare so opremile že mnogo garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve.

Pri večjih projektih  je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

 

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali primeren KOVINSKI REGAL!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si, še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje (s klikom na željeni artikel se vaši izdelki dodajajo v seznam za povpraševanje).

11 razlogov za KOVINSKI REGAL?

Možno naročilo tudi drugih barvnih različic za katere velja minimalna količina in rok dobave na zahtevo.

RAL 1018
RAL 2004
RAL 3000
RAL 5010
RAL 5112
RAL 5015
RAL 5015
RAL 6011
RAL 6018
RAL 7021
RAL 7035
RAL 9003
RAL 9005
RAL 9006

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

Lahko nas pokličete na +386 59 124 127 ali nam pošljete mail na info@11st-oprema.si,
še hitreje pa boste prejeli ponudbo, če boste izpolnili in posredovali obrazec za povpraševanje

11st-oprema priporoča

novo

Knjižni regal s 6 policami z moderno oblikovanim in stabilnim ogrodjem. Na voljo dimenzija: 100x35x175 cm

Preberi več
novo

Knjižni regal s 5 policami z moderno oblikovanim in stabilnim ogrodjem. Na voljo dimenzija: 65x33x180 cm

Preberi več

Kovinski regal za dokumente je praktičen za pisarno, arhiv ali šolo. 2 veliki in 18 manjših odlagalnih polic. Dimenzije: 92x42x195 cm

Preberi več

Kovinski shranjevalni regal z zadnjo steno, primeren za arhiv ali pisarno. 1, 2 ali 4 police. Dimenzije: 80x38x180 cm ali 80x38x120 cm ali 80x38x75 cm

Preberi več
OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: