Trajnostno kovinsko pohištvo

Danes je vedno več potrošnikov, ki pri nakupu izdelkov razmišljajo o podnebnih spremembah in se zavedajo pomembnosti trajnostne izbire. Pohištvo je pomemben del opreme v stanovanju ali pisarni, zato je izbira okolju prijaznih izdelkov pomembna. Kovinsko pohištvo je odlična izbira, saj je nezahtevno za vzdrževanje, estetsko privlačno in vsestransko uporabno. 

 

kovinski predalniki, leseni predalniki

V zadnjem času je avtomatizacija in digitalizacija pisarniških prostorov in domov olajšala integracijo tehnologije s pohištvom, kar potrošnikom omogoča spreminjanje potiskov in barv ter nadzor nad funkcijami pohištva. Pametne funkcije bodo ponudile nove priložnosti za trg kovinskega pohištva.

 

Najpogosteje uporabljene kovine pri izdelavi kovinskega pohištva so železo, ogljikovo jeklo, nerjavno jeklo in aluminij. Zlitine kovin so dobra rešitev za zmanjšanje teže kovin in zmogljivosti ogrevanja, kar lahko odpravi ovire, ki bi sicer lahko zavirale rast trga.

 

Trendi

 

Ključni akterji na trgu se osredotočajo na sprejemanje strategij, kot so inovacije izdelkov, združitve in prevzemi, skupna podjetja, sodelovanja in partnerstva. Estetska privlačnost, vzdržljivost in udobje kovinskega pohištva bodo verjetno prispevali k rasti svetovnega trga kovinskega pohištva.

 

Segment distribucijskih kanalov zajema supermarkete/hipermarkete, spletne trgovine, trgovine z mešanim blagom, specializirane trgovine in druge. Spletna prodaja kovinskega pohištva je v zadnjem času zelo v porastu.

 

Primer:

 

Pri izbiri dobavitelja kovinskega pohištva je smiselno narediti analizo med kakovostjo in ceno. Sami smo primerjali cenovno razliko med podjetji Kaiser+Kraft in 11st.

 

Če iščete kovinsko omaro z drsnimi vrati, lahko na slovenskem trgu izbirate med več dobavitelji. Podjetje Kaiser+Kraft je eden izmed ponudnikov kovinskega pohištva na slovenskem trgu, ki je znan po kakovostnih izdelkih.

 

Na dan 20.4.2023 vam nudi omaro z drsnimi vrati po ceni 749,00 EUR + DDV. Cena pa vključuje dostavo.

 

Trajnostno kovinsko pohištvo

 

V kolikor pa je za vas pomembna funkcionalnost in dobra kakovost, pa lahko izberete zelo podobno omaro podjetja 11ST oprema, model ST3D01, ki na dan 20.4.2023 stane 222,95 EUR + DDV. Cena pa ne vključuje dostave, ki bi bila v tem primeru 40 EUR + DDV, kar pomeni, da bi skupen strošek za vas znašal 262,95,00 EUR + DDV.

 

Trajnostno kovinsko pohištvo

 

Z nakupom takšne omare pri podjetju 11ST prihranite 486,05 EUR + DDV pri enem kosu!

 

Potrošnik lahko presodi, ali je cena pri enem ali drugem dobavitelju opravičena glede na funkcionalnost, ceno, kakovost in druge dejavnike.

 

Kovinsko pohištvo je priljubljeno v različnih okoljih, kot so šole, pisarne, skladišča, garderobe, restavracije, športni centri, stanovanja in drugo. Kovina se uporablja za izdelavo garderobnih omar, pisarniških omar, predalnikov, posteljnih okvirjev, jedilnih stolov, miz, okvirjev sedežnih garnitur in še veliko več.

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE
V spodnji obrazec vpišite svoje želje ali vprašanja . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona
občasno obveščate o: